PRESENTACIÓKiona Grups neix de la col·laboració entre dos centres germans: Kiona i Dhara.

Kiona, dirigit durant més de 20 anys per Laura Pont, és un centre de psicoteràpies on es treballa pel benestar de nens i grans des d’una perspectiva holística i integradora de l’ésser humà. Basat en pilars com la psicologia, la Gestalt, les constel·lacions familiars, i la pedagogia sistèmica entre d’altres, encara continua proporcionant sessions de teràpia individual per a tots aquells que ho demanin.

Dhara, portat per Óscar Pont, és un centre més jove que compta amb l’experiència de tot un munt de professionals que hi treballen. A més dels apropaments psico-terapèutics basats en el diàleg i la comunicació, a Dhara es treballa també amb la Teràpia Corporal Integrativa i altres tècniques manipulatives i energètiques: massatges, hipnosi, reiki, I Ching... una amplia i diversa oferta d’atenció personalitzada a les diferents necessitats individuals.

I com a Kiona i Dhara som conscients de l’importància de les relacions humanes, hem anat un pas més enllà de les sessions individuals i hem creat KIONA GRUPS: un lloc per a treballar el desenvolupament personal a nivell grupal, un espai on explorar les teves emocions i actituds personals, expressar-te amb llibertat, i trobar-te amb els altres des d’una perspectiva d’escolta, respecte, acceptació i auto-coneixement.

Tots som part d’un grup, d’una xarxa, d’un sistema de relacions en el que convivim diàriament. No podem avançar en el nostre camí personal a menys que també ho fem en el nostre entorn social. Aquesta és una oportunitat per veure com ens relacionem, com ens presentem davant dels altres; quins aspectes ens apropen i quins ens allunyen, les facilitats i dificultats que existeixen per comunicar-nos; els miralls que descobrim en la resta de les persones, l’enriquiment de conèixer altres realitats, el suport i l’ajuda de estar i sentir-se dins d’un grup.

Perquè, encara que no sempre siguem conscients, tots pertanyem a una unitat més gran que nosaltres mateixos, tots som part d’una mateixa realitat invisible, i entre tots conformem aquest tot integrat que és el món i la vida en els que ens trobem.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada